Menu Sluiten

Waar kun je een scooter leasen in Amsterdam?

Scooter leasen Amsterdam

Iedereen die in onze hoofdstad woont weet dat het ontzettend lastig is om je met de auto in de stad voort te bewegen. Veel mensen die in het centrum wonen kiezen daarom standaard voor boodschappen doen op de fiets of te voet. Zeker op de fiets ben je heel flexibel, en ben je soms zelfs nog sneller op de plaats van bestemming dan met de auto. Maar wist je dat voor een scooter in veel straten dezelfde regels gelden als voor een fiets? En dat je daarmee nog net iets flexibeler bent, simpelweg doordat je sneller rijdt? Je kunt als je dat wilt bij dit bedrijf een scooter leasen in Amsterdam. Op die manier kun je eerst eens uitproberen of het wat voor je is, voordat je besluit tot aankoop over te gaan. Als je een scooter wilt kopen dan moet je deze namelijk doorgaans in één keer betalen, en dus zul je daar budget voor moeten hebben. Als je nog niet zeker weet of het iets voor jou is dan kun je beter eerst een scooter leasen in Amsterdam, om hem een paar maanden uit te proberen. Als je dat bij bovenstaand bedrijf doet heb je bovendien de optie om die scooter als hij bevalt alsnog te kopen. Je betaalt hem dan desgewenst in termijnen met een leasecontract of in één keer.

Waarom een scooter leasen in Amsterdam?

Het is veel slimmer om als je nog nooit een scooter hebt gehad deze te leasen in plaats van te kopen. Stel dat je na een paar maanden besluit dat dit model toch niet zo bij je past, en dat je liever een kleiner model wilt, dan is dat veel gedoe als je hem al gekocht hebt. Bij dit bedrijf een scooter leasen in Amsterdam biedt je veel vrijheid en je kunt gerust na enkele maanden overstappen op een ander type scooter. Over waarom het interessant is om een scooter te leasen in Amsterdam kunnen we kort zijn. Als je het al gewend was om veel te fietsen dan ga je met een scooter ontzettend veel vrijheid ervaren. Je bent in veel gevallen net zo snel als een auto (in zones waar je 30 mag) maar je kunt hem wel overal parkeren. Het is vooral die flexibiliteit die veel mensen aanspreekt.

Scooter abonnement in Amsterdam

Bij bovenstaand bedrijf kun je zowel terecht voor het kopen van een scooter als voor een scooter-leasecontract. Je hebt daarbij de keuze uit ontzettend veel modellen, en natuurlijk zowel nieuwe als tweedehandse scooters. Kies je voor een cool vintage look model of heb je liever een flitsende nieuwe variant? Ze verkopen alle modellen die je je maar kunt bedenken. En als je je id-kaart meeneemt en bij ze langs gaat dan kun je nog diezelfde dag met je nieuwe scooter de deur uitlopen, of je deze nu gekocht of geleased hebt, dat maakt niks uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *