Menu Sluiten

Workshop

workshop schilderen amsterdam

Workshops komen steeds meer op in Nederland en ook steeds meer mensen hebben wel eens een workshop gevolgd. Een workshop is namelijk een eenmalige les in iets wat jou leuk lijkt. Workshops kunnen dus van alles als inhoud hebben. Het is vooral handig om te kijken wat het aanbod is bij jou in de buurt en om hier dan vervolgens iets leuks uit te kiezen. Er zijn workshops in allerlei verschillende dingen. Als je wil leren handletteren, kan je hier een workshop voor volgen. Als je wil leren om beter te kunnen presenteren, kan je hier ook een workshop voor volgen. Het is dus mogelijk om iets te leren in een korte tijd.

Workshop schilderen

Een ander voorbeeld van een mogelijke workshop die je kunt volgen, is een workshop schilderen in Amsterdam. In een workshop schilderen ga je in twee uur een schilderij maken onder begeleiding van iemand die erg goed kan schilderen. Het is zelf mogelijk om aan te geven wat voor soort schilderij je wil maken. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om een schilderij te maken in de stijl van een bekende schilder als Rembrandt of Mondriaan? Dan is dit zeker mogelijk. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld portretten te schilderen of om een landschap of stilleven te maken. Over al deze technieken zul je dan eerst uitleg krijgen waarmee je handvatten aangereikt krijgt waarmee jij een mooi schilderij kunt maken.

Voor wie is een workshop schilderen?

Het is vooral aan te raden om een workshop schilderen te volgen met een groep. Je kan zelfs de workshop volgen met groepen tot wel veertig personen. Een workshop schilderen is bijvoorbeeld leuk om te doen als familie- of vriendenuitje of als werkuitje met collega’s. In ieder geval is plezier gegarandeerd, want iedereen kan gewoon zelf bepalen wat hij of zij wil schilderen. Je kan ervoor kiezen om iedereen zelf een doek te laten beschilderen van 30×40 cm. Het voordeel hiervan is dat iedereen zijn creatie zelf mee naar huis kan nemen. Je kan er ook voor kiezen om met groepjes aan een schilderij te werken. Het is dan wel een wat groter schilderij van 60×90 cm. Het voordeel hiervan is dat je gezellig samen kan werken en een mooier eindresultaat kan krijgen, doordat iedereen zijn talenten kan inzetten. Hoe dan ook, het zal een gezellige dag worden, waarop iedereen weer wat beter leert schilderen en vooral heel veel plezier zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *