Menu Sluiten

Hoogwerker huren

Hoogwerker huren

Wil jij een hoogwerker huren voor een klus van jouw bedrijf, of voor een klus thuis? Maak dan eerst een goede planning voor de werkzaamheden, zodat je precies weet wat er moet gebeuren en hoeveel tijd je hiervoor nodig gaat hebben. Vervolgens kun je gaan kijken wat voor een hoogwerker bij de werkzaamheden past die jij of jouw team gaat uitvoeren. Verder is het handig om vooraf de volledige prijs te vragen voor de tijd dat je de hoogwerker huurt, zo kom je niet voor verassingen te staan. Voor sommige klussen is een hoogwerker nu eenmaal van belang omdat je de op een grotere hoogte moet werken. Dit is bijvoorbeeld handig bij het plaatsen van ramen bij een gebouw.

Verschillende hoogwerkers

Er bestaan verscheidene hoogwerkers die je kunt huren. Zo zijn er aanhangwagenhoogwerkers, knikgiekhoogwerkers, en schaarhoogwerkers. Het handige aan een aanhangwagenhoogwerker is dat deze op een aanhanger bevestigd is. Zo kun je de hoogwerker makkelijk meenemen naar de gewenste bestemming. Een aanhangwagenhoogwerker kan wel zo’n 17 meter hoog zijn, dit is dus een slimme keuze als je ver in de lucht moet werken. Een knikgiekhoogwerker daarentegen kun je ook op bestemming brengen maar dit is omdat deze zelfrijdend is door middel van een motor. Zo kun je de hoogwerker precies op de goede plek de hoogte in brengen. Veel knikgiekhoogwerkers zijn zo rond de 12 meter hoog, dit is een redelijk gemiddelde hoogte wanneer met spreekt over een hoogwerker. Schaarhoogwerkers bestaan in verschillende uitvoeringen. Dit komt omdat de hoogte van de schaarhoogwerker kan verschillen. Wanneer je extra hoog moet komen is het handig om de langste schaarhoogwerker te huren, deze zijn ongeveer 8 a 10 meter hoog.

Is een hoogwerker huren duur?

Er bestaan natuurlijk veel bedrijven waarbij je een hoogwerker kunt huren maar omdat dit toch vrij forse apparaten zijn met ingewikkelde techniek is de prijs zeker in overeenstemming met de kwaliteit die geleverd wordt. Zo kun je een hoogwerker huren voor éen dag of meerdere dagen maar soms is het voordeliger wanneer je de hoogwerker voor drie dagen nodig hebt deze voor een week te huren. De volgende prijzen zijn gemiddeld voor het huren van een hoogwerker:

  • De dagprijs voor een aanhangwagenhoogwerker €210 en de weekprijs is €630
  • De dagprijs voor een knikgiekhoogwerker €210 en de weekprijs is €630
  • De dagprijs voor een Schaarhoogwerkers €95 en de weekprijs is €200

Soms rekenen bedrijven ook bezorgkosten per rit naar bestemming, deze lopen tussen de €25 en €45.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *