Menu Sluiten

Waar kun je goede pomade in Rotterdam kopen?

Pomade Rotterdampomade rotterdam

Mannen met baarden opgelet, in deze barbershop kun je de beste pomade in Rotterdam kopen! In deze salon zijn ze gespecialiseerd in het knippen van kapsels bij mannen, en dus ook in het bijwerken en in model brengen van snorren en baarden. En dat is voor mannen met baarden echt geen overbodige luxe. Want baarden mogen dan wel nog steeds in de mode zijn, je wilt natuurlijk wel dat je baard er verzorgd uitziet. Het is nu eenmaal een type haargroei dat vrij snel rommelig oogt, en dus doe je er goed aan je baard (en snor) minstens om de 3 á 4 weken te laten bijknippen. En wil je tegelijkertijd ook een goede pomade in Rotterdam kopen? Dan zou je dus bij bovenstaande barbershop kunnen aankloppen. Zij hebben namelijk een groot assortiment baardverzorging, waaronder alleen de beste pomades, maar ook speciale wax voor baarden en zelfs verzorgende oliën. Ze adviseren je uiteraard graag in het type product dat je kunt aanschaffen, want elke baard is anders en heeft een andere verzorging nodig. Dat is het fijne van zo’n professionele barbershop als je het vergelijkt met een normale kapsalon. Ze weten nu eenmaal meer van baarden en snorren af en kunnen je veel beter adviseren met betrekking tot de styling ervan.

Wat kost deze pomade in Rotterdam?

Het is lastig om hier prijzen te geven voor wat die pomade in Rotterdam kost bij deze barbershop. Ze hebben ze namelijk van verschillende merken, en bovendien voor verschillende haartypes. Als je echt wilt weten wat het kost kun je dus het beste de barbershop even bezoeken. Dan kun je ze gelijk om advies vragen welke pomade, wax of olie het beste past bij jouw type haar. En natuurlijk hebben ze ook gel en wax voor je hoofdhaar, want je kunt er niet alleen terecht voor je het knippen en stylen van je baard maar voor je volledige look. Hun assortiment baard pomade in Rotterdam is echter wel een van de meeste populaire producten. het is nu eenmaal een fijn goedje waarmee je je baard heel gemakkelijk in model brengt en tegelijkertijd verzorgt.

Waarom is baardverzorging zo belangrijk?

Veel mannen die een baard dragen verzorgen hem niet zo goed, en dat is echt zonde. Een baard ziet er namelijk alleen maar mooi uit als je hem goed bijhoudt. Niet alle haartjes groeien namelijk even snel, dus een paar weken nadat hij geknipt is oogt het vaak al een beetje rommelig. Daarom raden ze bij deze barbershop in Rotterdam aan om je baard en snor om de 3 á 4 weken te laten bijknippen. Alle haartjes hebben dan weer dezelfde lengte en er is weer een model in geknipt. Je baard ziet er dan een stuk verzorgder uit, en je kunt je er – ongeacht de lengte ervan – weer mee vertonen, zelfs op chique aangelegenheden. Want dat de baard inmiddels helemaal ingeburgerd is moge duidelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *