Menu Sluiten

Wat doet fysiotherapie in Kralingen? 

Fysiotherapie Kralingen

Ben je woonachtig in Rotterdam en heb je last van je spieren of gewrichten? Dan is fysiotherapie Kralingen wellicht iets voor jou! Kralingen is een wijk in Rotterdam en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. De wijk biedt voldoende praktijken aan die jou op fysiotherapeutisch gebied met je problemen kunnen helpen. Blijf niet langer met je pijn rondlopen maar maak vandaag nog een afspraak bij een van de specialisten van fysiotherapie Kralingen!

 

Mogelijkheden fysiotherapie Kralingen

Fysiotherapie in Kralingen biedt voldoende mogelijkheden aan op het gebied van fysiotherapie. Heb je door het sporten een blessure opgelopen? Geen probleem! De aanwezige fysiotherapeut behandeld de geblesseerde plek door middel van massages. Soms kan hij of zij jou ook aanraden om oefeningen te doen die speciaal op de blessure gericht zijn. Samen met de massage zorgt dit voor een snel en gezond herstel van jouw lichaam. Ook oudere mensen zijn in de praktijk van harte welkom! Heb je last van je gewrichten of heb je moeite met bewegen? In dat geval zijn er speciale lessen beschikbaar waarin de focus ligt op die punten in het lichaam. Na verloop van tijd zal je zien dat bewegen ineens veel makkelijker gaat en geen pijn meer doet!

 

Afspraak maken voor fysiotherapie in Kralingen

Heb jij dus last van een spier of gewricht? Of heb je moeite met dagelijkse bezigheden? Dan ben je bij fysiotherapie in Kralingen aan het juiste adres! Plan een afspraak in door een belletje te plegen of een mailtje te sturen. Tijdens deze eerste afspraak zal de kennismaking centraal staan. Jij geeft aan waar het probleem zich bevindt en de fysiotherapeut zal het een en ander noteren. Vervolgens wordt er een trainingsplan opgesteld om jou weer zo snel mogelijk op de been te krijgen. Want zeg nou zelf, niets is leuker dan bewegen toch? Blijf dus niet met pijn rondlopen maar maak vandaag nog een afspraak bij fysiotherapie Kralingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *