Menu Sluiten

Lekker uit eten in Utrecht

Uit eten Utrecht

Als je van plan bent om een dagje te gaan shoppen of gewoon Utrecht te ontdekken dan is een lekkere lunch of diner natuurlijk niet weg te denken. Uit eten Utrecht zijn vele mogelijkheden voor. Afhankelijk van waar je zin in hebt is de keuze aan restaurants er reuze. Sommige zijn misschien niet op de gebaande paden te vinden, maar zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. In dit artikel vertellen we je over een restaurant die je niet mag missen.

De Kleine Baron

De Kleine Baron bevindt zich in Zuilen vlakbij het Julianapark. Hier kan je terecht voor lunch, een picknickpakket, lunch, diner of een buurthap. Alle gerechten zijn bereid met liefde, verse producten en FairTrade. Er is een sfeervolle ambiance en de eerlijke gerechten hebben een fantastische authentieke smaak. Naast de visuele beleving wordt er zeker ook veel zorg besteed aan de smaakbeleving. Er wordt veel gewerkt met streekproducten en hierdoor worden de lokale leveranciers weer ondersteunt.

Voor elke gelegenheid

Of je nou een smakelijke lunch of een uitgebreid diner zoekt, je zit op de juiste plek. Je kan er ook terecht voor een high tea of om gewoon een bord te delen met je gezelschap als je geen zin hebt om uitgebreid uit eten te gaan en meer zin hebt in een drankje met een snack. Vergeet niet te vragen naar de dagsoep die altijd weer een verrassing is. Er worden toegankelijke gerechten geserveerd zoals burgers, salades, voorgerechten zoals carpaccio en mosselen en hoofdgerechten zoals spare ribs, steak en fish & chips. Als toetje kan je onder andere kiezen voor een proeverij, brownie of eton mess. Ook is er de keuze uit vegetarische gerechten. Bij dit restaurant zit je altijd goed voor elke gelegenheid. Als je met een groep wilt afspreken dan zijn daar ook opties voor. Hiervoor kan je reserveren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *