Menu Sluiten

EMS training en afvallen de perfecte combinatie

EMS training afvallen

Afvallen met EMS training. EMS staat voor Electro Musculaire Stimulatie. Het klinkt als een martelmethode, is het niet. Laat de term je niet afschrikken, want EMS trainingen zijn juist bijzonder prettig en effectief. Lees verder en ontdek wat EMS training precies inhoudt en hoe jij afvallen slim kan aanpakken.

 

EMS training geeft je spieren een boost

EMS training maakt gebruik van elektrische impulsen die je spieren aanzetten om zich in te spannen. Hiervoor hoef jij zelf helemaal niks te doen. Om het effect te vergroten doe je tijdens deze stimulatie verschillende oefeningen. Speciale elektroden sturen impulsen door de huid heen naar de spieren, waardoor je work-out een natuurlijke boost krijgt. Normaal krijgen al je spieren minuscule elektrische impulsen vanuit je hersenen. Tijdens deze training krijgen je spieren op een natuurlijke manier extra stimulatie. Hierdoor verbrand je in korte tijd veel meer calorieën dan je gewend bent.

 

EMS training is leuk en gezond

Met EMS trainingen is afvallen leuk en effectief. De trainingen worden aangepast naar jouw niveau. Het maakt niet uit als je een tijd niet hebt gesport. Je lichaam zal je dankbaar zijn dat je met EMS trainingen bent begonnen, want je wordt nooit meer belast dan je aankunt. Er is altijd een ervaren trainer die jou de beste aanwijzingen geeft. Naast het afvallen zul je ook merken dat je lichaam snel sterker en vitaler wordt.

 

Strak in je vel en krachtig

Van EMS training val je niet alleen af, je spieren worden er ook sterker van en dat zie je terug in de spiegel. Natuurlijk is afvallen je eerste doel, maar houd er ook rekening mee dat je er misschien spieren voor terugkrijgt. Daardoor kom jij er straks fit en sterk uit te zien. Je zult je lichaam niet terug herkennen in de meest positieve zin. Met EMS training zijn supplementen en shakes niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *