Menu Sluiten

Heb je liever geboortekaartjes op maat?

Geboortekaartjes op maat

Als jullie in verwachting zijn van een kleintje dan alereerst proficiat! Er zijn ontzettend veel dingen die jullie moeten regelen, waaronder het uitzoeken van een geboortekaartje. En dat is vaak moeilijker dan je denkt. Veel koppels hebben daar namelijk hele specifieke wensen in, en daarom zijn geboortekaartjes op maat echt een oplossing. Niet iedereen kan zich namelijk vinden in al die standaard kaartjes die verkrijgbaar zijn online of in printshops. Deze kaartjes zijn ten eerste al door super veel mensen gebruikt, en ze geven toch vaak net niet weer wat jij wilt overbrengen. Geboortekaartjes op maat laten maken is dan precies wat je nodig hebt. Je kunt daarvoor het beste aankloppen bij een grafisch vormgever, en dan vooral iemand die ervaring heeft met het maken van geboortekaartjes. 

Wat kosten geboortekaartjes op maat?

Natuurlijk is het niet mogelijk om hier een prijsindicatie te geven van wat het kost om geboortekaartjes op maat te laten maken. Elke vormgever hanteert namelijk andere prijzen, voornamelijk afhankelijk van hoe lang diegene bezig is met het maken van zo’n kaartje en hoeveel ervaring die heeft. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een standaard kaartje en deze gedeeltelijk laten aanpassen. Dan heb je alsnog geboortekaartjes op maat, maar dan voor een zachter prijsje omdat je een reeds bestaand basis ontwerp voor het kaartje gebruikt. En dat je de naam, het gewicht en andere persoonlijke informatie moet laten aanpassen spreekt natuurlijk voor zich, dit zit altijd bij de prijs inbegrepen van elke shop die geboortekaartjes verkoopt.

Kant en klare geboortekaartjes zijn goedkoper

Het is maar net hoeveel geld je wilt uitegeven aan het (laten) maken van een geboortekaartje. Geboortekaartjes op maat zijn uiteraard ietsje duurder, maar dan heb je wel iets heel unieks. Kant en klare kaartjes zijn daarentegen veel fijner geprijsd, maar dan kan eht zijn dat je hetzelfde hebt als iemand anders. Vind je dat niet erg? Dan ga je toch gewoon voor een kant en klaar design!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *