Menu Sluiten

Panty met print

Kleding

Een panty met print kan een hele leuke draai aan bijvoorbeeld een basic outfit geven. Veel mensen die pantys dragen, dragen een simpele zwarte of huidkleurige panty. Dit wordt al jaren gedragen en is mooi en praktisch. Maar je kan je outfit natuurlijk ook een stuk hipper of opvallender maken door een panty met print te dragen. Dit hoeft niet gelijk een hele opvallende print te zijn, als je niet te overdreven gekleed wilt zijn. Maar wanneer je er helemaal voor wilt gaan kan dit natuurlijk ook. Er zijn oneindig veel prints, waarvan er vast een is die goed bij jou past en die jouw look compleet kan maken.

 

Standaard panty

Een panty is erg handig wanneer je bijvoorbeeld een jurk of een rok draagt, maar het wat aan de frisse kant buiten is. Een panty is namelijk een extra laagje over je huid, zonder dat het te veel opvalt. Ze zijn er in verschillende diktes en kleuren. Je hebt bijvoorbeeld de standaard huidkleurige pantys en de zwarte pantys. Maar naast de puur praktische redenen, worden pantys ook veel gedragen omdat mensen het heel mooi vinden. Wanneer je bijvoorbeeld putjes in je benen hebt en dat je verhindert van het dragen van rokjes, kan een panty er voor zorgen dat je je wel zelfverzekerd genoeg voelt om een rokje of jurkje te dragen. Een panty is namelijk een soort van tweede huid die erg egaal is. 

 

Andere soort panty

Naast de standaard soort pantys kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een hele opvallende panty te dragen. Zo zijn net pantys heel erg populair. Dit zijn pantys met het patroon van een net. De grootte van de gaten kan verschillen, net als de kleur van de stof. Deze zorgen niet voor extra warmte, maar zien er wel heel erg leuk uit. Deze zijn ook leuk om te dragen met een verkleedfeestje. Behalve net pantys, kan je ook een panty met print dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geruite print of een bloemetjes print.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *