Menu Sluiten

Neonled

aantrekkelijk mooi, abstract, abstracte vormen

Sommige mensen vinden het belangrijk om een opvallende auto te rijden. Een van de dingen die je kunt doen om je auto goed op te laten vallen, is gebruik maken van opvallende verlichting. Zo kun je bijvoorbeeld neonled verlichting in de lampen van je auto doen. Zo zorg je ervoor dat je zeker op valt op het moment dat jij aan rondrijden bent in je auto, zeker op het moment dat het buiten donker is. Het gebruiken van neonled verlichting, heeft naast dat het meer opvalt dan hallogeen verlichting nog andere voordelen.

De voordelen van neonled

Neonled verlichting wordt in tegenstelling tot hallogeen verlichting niet warm. Wanneer een hallogeen lamp een tijdje gebrand heeft, zal deze lamp vaak warm aan voelen. Dit is bij ledverlichting niet het geval. Hierdoor is deze verlichting zeker geschikt voor de koplampen van auto’s. Ook wordt deze verlichting vaak gebruikt voor de versiering op festivals bijvoorbeeld. Op festivals is er vaak een dj. De dj staat vaak achter een draaitafel die vaak voorzien is van allerlei tierelantijnen. Om ervoor te zorgen dat deze draaitafel goed opvalt, wordt er vaak gebruik gemaakt van neonled verlichting. Deze verlichting kan moeiteloos uren branden, zonder dat deze lampen gaan knipperen, of oververhit raken. Tevens is ledverlichting zuiniger in het gebruik dan hallogeen verlichting. Tevens wordt led verlichting vaak gebruikt die je tegenkomt bij winkel- en horecapanden.

 

Verlichting aan winkel- en horecapanden

Zeker bij horecapanden, hangen er vaak uithangborden aan de gevels. Dit komt ook regelmatig voor bij winkelpanden. Vaak zijn deze uithangborden verlicht, zodat deze ook goed opvallen in het donker. In zulke uithangborden wordt vaak gebruik gemaakt van neonverlichting. Horecaeigenaren willen immers vaak graag opvallen en er voor zorgen dat er ’s avonds een gezellige sfeer hangt in het café of het restaurant. Deze sfeer wordt onder andere bepaald door de gasten. Aan de hand van uithangborden met neonled worden gasten als het ware naar binnen gelokt. Neonled verlichting kan dus voor talloze doeleinden worden gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *